kezdolap
    Üdvözöllek az első cluster fejfájással foglalkozó magyar honlapon.

Ha ebben a ritka, de fájdalmas betegségben szenvedsz, ha a családodban, vagy ismerőseid között van ilyen személy, akkor ez a Te helyed - de az Imigran injekciót használó migrénesek is találhatnak érdekes dolgokat a "- tippek" menüpontban.

Az interneten magyar nyelven igen kevés található erről a betegségről. Ez a honlap egyrészt ezen kevés magyar tartalmon, illetve angol honlapok tartalmán, másrészt orvosi szakirodalmon alapul.

Nem vagyok orvos - ilyen jellegű tanácsokat nem is akarok adni, de betegtársaim és saját tapasztalataim alapján laikus segítséget szeretnék nyújtani az érintetteknek.

Figyelmeztetés: a honlapon található információk csak tájékoztató jellegűek, az itt leírt módszerek nem helyettesítik a szakértő orvosi kezelést. A honlapon található információk az internetről származnak, azok valódiságáért felelősséget nem vállalok.
Minden, az internetről származó módszert az alkalmazás elõtt beszélj meg orvosoddal.

Steve

    Hírek

- A honlap frissítése bizonytalan ideig szünetel, a fórum nem elérhető. Fájdalommenteset, Steve

- Linde Gáz Magyarország Zrt.-nél kapható az amerikai Linde LifeGas "O2PTIMASK" oxigén maszkja 10.750 forintos áron. (Nem reklám ... de ez a legjobb.)
- Royce Fishman, Peter Batcheller és Michael Berger szabadalmat jelentettek be "Demand szelepes oxigén kezelés módszere a cluster fejfájás gyors megszüntetésére" címmel. A szabadalmi bejelentés itt található.
- 2-bróm-LSD a cluster fejfájás kezelésére. Az összefoglaló itt. (A szerzõk, John H. Halpern, Torsten Passie, Pedro E. Huertas, Matthias Karst és a ClusterBusters Inc. szíves engedélyével.)
- Útmutató az oxigénhez. Letölthető innen.
- Cikk jelent meg az LSD-ről, mint a cluster gyógyszeréről. Letölthető itt.
- Két előadás hangzott el a Nemzetközi Fejfájás Társaság 2009. szeptemberi kongresszusán. Absztraktok itt.
- A Linde Zrt. Budapesten 2009-tõl átáll a "LIV" palackokra. Részletek az "- oxigén" menüpontban.
- Előadás hangzott el a Magyar Fejfájás Társaság XVI. Kongresszusán az oxigénről 2009. 05. 09-én. Az előadás anyaga itt.
- Az OEP-tól származó hivatalos információ szerint neurológus írhat fel oxigént clusteros betegnek. Jelenleg a teljes térítési díjat kell fizetni érte. Részletek az "- oxigén" menüpontban.

Locations of visitors to this page
A honlap tartalma engedélyemmel másolható, felhasználható. Csak írj egy e-mailt.